Lippen

 

Naarmate we ouder worden neemt de kleur en het volume van de lippen geleidelijk af. De contouren vervagen en dat resulteert in een onregelmatige liplijn. Lippenstift of lipgloss kan uitlopen tussen de kleine rimpeltjes bij de bovenlip of de mondhoeken. Dit wordt soms als erg vervelend ervaren.

 

Met permanente lipliner of full lips ga je deze verschijnselen tegen. De lippen zullen er weer voller uit gaan zien en maakt het gebruik van een lippenstift overbodig. Voor diegene die altijd een verzorgde mond willen, zijn permanente lipliner en full lips dé oplossing. Ook kunnen de lippen bij Your Permanent Beauty worden gecorrigeerd zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen als deze ongelijk zijn.

 

 

Lipliner

 

Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. Perfect wanneer je last hebt van een onregelmatige liplijn! De kleur wordt  zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen voor een mooi en natuurlijk resutaat!

 

 

Lipliner met shadow

 

Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht, vervolgens wordt de lip gedeeltelijk ingekleurd met een schaduwtechniek. Hierdoor kunnen ook grote oneffenheden worden gecorrigeerd. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

 

 

Full lips

 

Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben. Deze techniek omvat het volledig inkleuren van de lippen.


Cantate 26, 8265 CS Kampen

06 - 41 51 75 38  |   miranda@yourpermanentbeauty.info